Outsiders

Outsiders

Huis / EDM / Freestyle

Hij verschijnt regelmatig in de grootste line-ups, een bekend gezicht op alle Europese party-hotspots, gerespecteerd door de grootste namen in de scene en beroemd om zijn unieke en explosieve draaistijl die altijd een adrenalinestoot bevat.

Deze getalenteerde muziekliefhebber en vermakelijke DJ, beter bekend als Cem Araci, claimt zijn plek achter de draaitafels sinds zijn 12e toen hij op de ouderwetse manier begon te draaien: gewapend met zijn vinylplaten was de getalenteerde DJ vastbesloten om feesten en clubs door heel Nederland. Deze ambitie bracht de jonge Cem in het genre House Music, waar hij al 4 jaar draait onder de alias ‘Outsiders’. Met meer dan 200 boekingen per jaar in Nederland is het veilig om te zeggen dat Outsiders een gerespecteerde naam is in de beroemde Nederlandse elektronische dansmuziekscene. Naast zijn Nederlandse boekingen gaven zijn buitenlandse DJ-tours Outsiders de mogelijkheid om zijn geprezen DJ-vaardigheden te laten zien in clubs in alle uithoeken van de wereld, van heel Europa tot het Caribisch gebied en Azië.

Vorig jaar sloot hij zich op in zijn studio om zich volledig op zijn productieve vaardigheden te concentreren en niet zonder succes: enkele van de grootste en bekendste House-labels van dit moment toonden al interesse om zijn nieuwste floorfillers te signeren. Buitenstaanders blijven pronken terwijl hij de lat hoger legt voor nog meer opwindende nieuwe releases en samenwerkingen met enkele van de beste House/EDM-dj’s van dit moment. Track-ID’s en releasedatums worden later dit jaar onthuld, maar het is zeker dat Outsiders zijn energieke en explosieve draaistijl in zijn deuntjes heeft samengesmolten, waardoor het publiek in clubs over de hele wereld gek zal worden.

Moeten we nog meer zeggen? Outsiders draait op volle toeren en een aanwinst voor elk House/EDM Music Event. Als je naar zijn spannende sets op de vloer luistert, kun je onmogelijk stil blijven staan, dus je kunt maar beter voorbereid zijn: Outsiders komt jouw kant op!